12.10.2010 12:17

Atraktivní zápas skončil pro Dobratice vítězně

 

(Vojkovice) Třetí tým MSDŽ dobratické fotbalistky, přivítaly aktuálně 5. celek divize A Kotouč Štramberk a tak se dal očekávat vyrovnaný průběh zápasu. Zkušenější hráčky domácích, však svým zodpovědným přístupem a kvalitní hrou od úvodního hvizdu, prakticky nedaly hostujícímu týmu prostor k překonání domácí brankářky Skočovské, která se tak musela mezi třemi tyčemi v podstatě po celý zápas nudit.

Po úvodním vzájemném oťukávání se Dobratice usídlily na polovině soupeře a vytvářely si jednu šanci za druhou. Domácí se však ujali vedení až ve 13. minutě, kdy závaru před brankou Štramberku, využila Orečná a hlavou skórovala. „Po 6 letech jsem si konečně dala gól, takže paráda, jen doufám, že na ten další nebudu muset čekat stejně dlouho.“ Řekla po utkání šťastná střelkyně. Další branku přidala o šest minut později po krásné kombinaci Uhrová, která prostřelila vše co jí stálo v cestě a zvýšila na 2:0. Domácí byli při chuti a pronikali do šestnáctky soupeře velice snadno, pokaždé je však zradila koncovka a tak i přes několik velkých šancí skončila první půle za stavu 2:0.

Obraz druhé půle se od té první až zas tak moc nelišil, domácí měli častěji míč na kopačkách a ohrožovali branku Štramberku. Hosté se naopak snažili vytěžit ze hry brejkové hráčky Stupavské, která dělala co mohla, aby ohrozila domácí svatyni. Dobře organizovaná obrana domácích si s jejími nebezpečnými průniky dokázala pokaždé poradit. Dobratice se dočkaly zvýšení vedení Dobratice se dočkaly zvýšení vedení v 70. minutě, kdy se po závaru před brankou Štramberku míč dostal k střídající Smolíkové, která neměla problém zasunout míč do prázdné branky. Dobratice byly i nadále při chuti za zmínku stojí hlavně akce Herokové, která se s míčem vřítila do šestnáctky, fantasticky položila brankářku avšak míč poslala těsně vedle branky. Heroková se přeci jenom dočkala 3 minuty před koncem. Veselá vybojovala na vlastní polovině míč obešla několik hráček Štramberka a z hranice pokutového území vystřelila na branku. Její krásná střela však skončila na břevně odkud se míč odrazil k zcela volné Herokové a bylo to 4:0.

I přes jednoznačný výsledek si zaslouží tým Štramberku uznání za velmi dobrý bojovný výkon, kterým přispěl k atraktivitě tohoto utkání.

Dnes holky hrály konečně podle mého gusta, a myslím si, že podaly proti kvalitnímu týmu velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězily. Myslím, že naši fanoušci museli být s předvedenou hrou spokojeni a věřím, že stoupající formu potvrdíme i v následujícím zápase ve Vítkovicích.“ Řekl po utkání spokojený trenér domácích Dušan Bariš.

 

TJ COMFORT Dobratice- Kotouč Štramberk 4:0 (2:0)

Branky: 13. Orečná, 19. Uhrová, 70. Smolíková, 87. Heroková

Sestava Dobratic: Skočovská- Fischbachová- Uhrová, Veselá, Školová- Mynářová, Kuhová (70. Štefková), Klusová (82. Mojžíšková), Orečná (85. Pěchníková)- Dunová (65. Smolíková), Heroková Trenér Dušan Bariš

Foto: Karel Moškoř

—————

Zpět


Diskusní téma: Atraktivní zápas skončil pro Dobratice vítězně

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Jak podle vás dopadne zápas mezi FC Vítkovicemi a TJ Comfortem Dobratice?

Výhrou Vítkovic (28)
34%

Remízou (24)
29%

Výhrou Dobratic (30)
37%

Celkový počet hlasů: 82


left