20.08.2009 17:04

Dobratice čeká na úvod sezóny cesta na Hanou

1.FC Přerov, stojí v cestě dobratickým fotbalistkám k zisku prvních bodů v nové sezóně. Ačkoli skončily svěřenkyně trenérek Bublové a Uhrové minulou sezónu na posledním místě, chtějí touto sezónou navázat na předchozí sezóny, kde byly Dobratice (Lískovec) na předních místech této soutěže.

Autor:

Zbyněk Popovský

Naším cílem je umístnit se v první polovině tabulky. A ukázat, že holky na to mají a jsou dobré v tom, co dělají. Očekáváme od holek celkové morální a samozřejmě i herní zlepšení, proto jsme neměli pauzu a trénujeme v kuse. Je třeba zabrat, abychom našich cílů dosáhli. Věřím, že to nechci jenom já s Ježíškem(Lucie Uhrová pozn.redakce), ale i holky. Jak moc dobře všichni vědí, absolvovali jsme minulý týden menší víkendové soustředění, jehož cílem bylo hlavně stmelení týmu. Troufám si říct, že se nám povedlo a všechny se už na novou sezónu těšíme.“ řekla k zahájení nové sezóny a k prvnímu zápasu v Přerově Zdenka Bublová.

O tom, zda-li děvčata navážou na úspěchy z minulých let, se můžete přijet přesvědčit sami, protože stejně jako minulou sezónu, vypravuje fan klub děvčat autobus. Odjezd je stanovený na neděli dne 22.8.2009 v 11:45 Hod., od místního Obecního úřadu v Dobraticích. Z Frýdku od nádraží pak kolem 12 hodiny.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratice čeká na úvod sezóny cesta na Hanou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Podaří se dobratickým fotbalistkám úspěšně navázat na minulá léta?

Zcela jistě ano (30)
27%

Spíše ano (20)
18%

Nevím (20)
18%

Spíše ne (22)
19%

Zcela jistě ne (21)
19%

Celkový počet hlasů: 113


left