05.10.2010 11:52

Dobratice nasázely Studénce "desítku"

Dobratické fotbalistky chtěly odčinit prohru v Bruntále kvalitním výkonem a tak se očekávalo, že na svého soupeře ze Studénky vletí a diváci uvidí střelecký koncert domácího týmu.

Dobratice svého soupeře rozhodly utkání v první dvacetiminutovce. Již ve 2. minutě překonala brankářku Hebelkovou Heroková. O 7 minut později se trefila Dunová a další tři branky do sítě hostí v rozmezí 10 minut přidala Heroková. Po té Dobratice hrály spíše pro pobavení publika, než aby hostujícím fotbalistkám nastřílely další branky. Velmi dobrým výkonem se v utkání blýskla Pěchníková, která zásobovala své kolegyně v útoku fantastickými přihrávkami. Hosté se soustředili výlučně na obranu, která měla se zkušenějšími hráčkami Dobratic velké problémy a jen díky střelecké impotenci domácích se stav do konce první půle nezměnil.

Do druhé půle nastoupily dobratické fotbalistky s cílem utkání dohrát a vyzkoušet určité herní situace. Dobratice měly i nadále jednoznačnou územní převahu a svého soupeře na vlastní polovinu prakticky vůbec nepustily. Dobratické fotbalistky tak mohly proti začínajícím fotbalistkám Studénky přidat ještě 5 branek a to i přesto, že řada 100% šancí, které si svěřenkyně trenéra Bariše vypracovaly, zůstaly neproměněny. Dobratice tak v tréninkovém tempu rozstřílely svého soupeře vysoko 10:0.

Proti papírově slabšímu soupeři jsme opět dali příležitost hráčkám z lavičky, které podaly solidní výkon a ukázaly sílu našeho týmu.“ Řekl k utkání Zbyněk Popovský vedoucí družstva,

TJ Comfort Dobratice- Studénka 10:0 (5:0)

Branky: 2., 10., 14., 18. Heroková, 71., 73. Smolíková, 78., 83. Klusová, 9. Dunová, 65. Kuhová

Sestava Dobratic: Skočovská- Fischbachová- Uhrová, Veselá, Orečná- Pěchníková (45. Mynářová), Zámečníková, Štefková, Sikorová (65. Smolíková)- Heroková (60. Klusová), Dunová (47. Kuhová ) Trenér: Dušan Bariš

foto: Jan Smekal

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratice nasázely Studénce "desítku"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Porazí dobratice v dalším utkání Kotouč Štramberk?

Ano (32)
41%

Nevím (21)
27%

Ne (25)
32%

Celkový počet hlasů: 78


left