07.06.2010 18:52

Dobratice podlehy po solidním výkonu Přerovu

Dobratické fotbalistky vstoupily do utkání proti favorizovanému Přerovu pod taktovkou nového trenéra  Petra Foltýna s chutí a na jejich výkonu to bylo znát. Přerovanky si totiž dlouho nedokázaly vytvořit brankovou příležitost zejména díky precizně fungující obraně a zejména stoperské dvojici Fischbachová, Mynářová.

 Přerovanky, které před sezónou sebevědomě mluvily o postupu do nejvyšší soutěže domácí zaskočili aktivnějším pohybem a zlepšenou herní stránkou. Hosté se sice po hrubici jedné z domácích fotbalistek ujali vedení, avšak domácí svou vůlí po vítězství dokázali záhy vyrovnat zásluhou Veselé. Hrál se svižný, atraktivní fotbal. V závěru první půle se hostům podařilo vstřelit šťastnou druhou branku a hosté tak odcházeli do kabin s hubeným vedením 1:2.

 Do druhé půle vstoupily lépe hostující fotbalistky, kterým se po další chybičce domácí obrany podařilo vstřelit 3 branku. Dobratice se snažily využívat rychlonohé útočnice Veselé, která svedla nejeden souboj s obránkyněmi Přerova, bez kýženého efektu. V době, kdy se zdálo, že utkání skončí vítězstvím hostů, se ve skrumáži nejlépe orientovala Školová a nekompromisně zavěsila. Přerovanky mohly utkání v klidu dohrát, avšak domácí byli proti a mohli v poslední minutě dokonce vyrovnat!! Střelecký pokus Školové, však skončil těsně nad brankou hostujícího týmu.

 „Děvčata vstoupila do utkání s velkou chutí a touhou získat potřebné body. Po nevydařených utkáních v Hodoníně a Brně předvedly pěknou kombinační a zodpovědnou hru, která se musela líbit i přítomným divákům. Myslím si, že holky podaly dobrý týmový výkon, který byl bohužel poznamenám zbytečnými individuálními chybami, které by se neměly opakovat. Soupeř se tak dostal do vedení a i přes naši urputnou snahu se nám již nepovedlo utkání otočit.,“ uvedl k utkání trenér dobratických fotbalistek Petr Foltýn

 TJ Comfort Dobratice- 1. FC Přerov 2:3 (1:2)

 Branky: 33. Veselá, 87. Školová

 Sestava Dobratic: Skočovská- Fischbachová, Orečná, Mynářová, Uhrová (Lepíková), Kuhová, Štefková, Školová, Skočková, Veselá, Klusová, Trenér Petr Foltýn

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratice podlehy po solidním výkonu Přerovu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Podaří se dobratickým fotbalistkám v posledním utkání proti Lubině uspět?

Ano (30)
41%

Nevím (21)
29%

Ne (22)
30%

Celkový počet hlasů: 73


left