20.08.2010 10:46

Dobratice s Baníkem neuspěly

(Hošťálkovice) Dobratické fotbalistky vyzvaly na svou generálku před svým prvním ligovým zápasem prvoligové fotbalistky Baníku Ostrava. Trenér Bariš nemohl počítat se třemi hráčkami základní sestavy a tak nabádal své svěřenkyně k důslednému bránění a kvalitní obranné hře.

První minuty byly vyrovnané a oba týmy se vzájemně spíše oťukávaly, než předváděly dobrý fotbal. Jako první se ke střele osmělily domácí fotbalistky až ve 25. minutě zápasu, jejich akce však s přehledem vyřešila brankářka Skočovská. Baník se však záhy dostal do vedení, když střední záložnice Dobratic vyrobily neuvěřitelnou hrubku a zkušený soupeř toho využil. Dobratické fotbalistky dnes neměly svůj den a spíše než s Baníkem bojovaly sami se sebou. Poločasový stav 1:0, byl pro hostující tým dobrým výsledkem.

Druhý poločas však už byl o něčem jiném. Byl-li první poločas dobratický tým frustrován z nepovedené hry, ve druhém poločase přepadla svěřenkyně trenéra Bariše ještě větší krize. Dobratická rozehrávka působila bezradně a Baník vycítil svou šanci. Ve druhé půli totiž nasázely hráčky Baníku do sítě Dobratic další 4 branky po hrubých taktických chybách celého týmu a daly tak utkání poněkud krutý výsledek.

My jsme dnes odehrály neúplně povedené utkání proti kvalitnímu soupeři, na který jsme ovšem měly. Výsledek je pro nás trochu krutý, protože Baník dnes nic nepředvedl. Udělaly jsme velké množství taktických chyb, které pramenily ze špatné organizace hry a ze špatné kondice celého týmu a z toho jsme dostaly všechny branky. Rád bych pochválil Ivu Klusovou a Ivu Štefkovou, které dnes snad jako jediné z celého týmu, podaly velmi dobrý výkon. Rovněž mladičká Nikol Mojžíšková mě velice příjemně překvapila a jsem s jejím výkonem spokojený. Věřím, že zápasy v divizi budou o něčem jiném a holky dokážou, že to byl jen přílišný respekt k slavnějšímu soupeři, který nás stál lepší výsledek,“ řekl k utkání trenér Comfortu Dobratice Dušan Bariš

FC Baník Ostrava- TJ Comfort Dobratice 5:0 (1:0)

Sestava Dobratic: Skočovská- Klusová, Mynářová, Školová, Štefková- Uhrová, Smolíková, Kuhová, Sikorová- Heroková, Veselá

Střídaly: Pěchníková, Mojžíšková, Dunová, Bolecová

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratice s Baníkem neuspěly

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Je pro Vás prohra s Baníkem

zklamáním (23)
21%

špatným výsledkem (26)
23%

dobrým výsledkem (21)
19%

skvělým výsledkem (20)
18%

nevím (22)
20%

Celkový počet hlasů: 112


left