04.09.2009 13:49

Dobratice v poháru končí, podlehly vysoko Hlučínu

Za teplého příjemného odpoledne přivítaly dobratická děvčata v 1.kole poháru ČMFS aspiranta na postup do 1.ligy celek Hlučína. Trenérka domácích chtěla v tomto zápase dát příležitost zejména hráčkám z lavičky, aby ukázaly, co v nich dříme.

Autor:

Zbyněk Popovský

 Do prvního náznaku šance se dostali hosté již v 1.minutě, kdy nad branku domácích vyslala svou střelu jedna z hlučínských fotbalistek. To bylo na dlouhé minuty ze strany hostů vše. Dobratice mohly jít do vedení v 8.minutě zápasu, když Heroková vypíchla hostující obránkyni míč, přihrála Veselé, která se sama řítila na brankářku Hlučína. Veselá s touto šancí naložila macešsky a poslala míč nad branku hostujícího týmu.

 Hlučínská děvčata šla do vedení ve 14.minutě, kdy si Dobratice vstřelily vlastní branku. Hlučín, i přes herní převahu, se do šancí dostával jen sporadicky a když už, tak vše vyřešila do té doby bezchybná obrana. O vyrovnání se mohla postarat znovu Veselá, kterou vyslala do brejku Kuhová. Avšak Veselá ani svou druhou šanci v zápase nedokázala proměnit. Ve 23.minutě po nedorozumění Fischbachové a Skočovské, šli hosté do dvou brankového vedení.

 Ve 30.minutě však mohli domácí vyrovnat.Veselá se proháčkovala obranou Hlučína, přihrála zcela volné Herokové, která trefila pouze vybíhající brankářku. Z protiútoku zvýšili hosté na 0:3 a prakticky zlomili jakýkoli odpor domácích fotbalistek. Hlavní rozhodčí Jurajdová, tak ukončila poločas za stavu 0:3.

 Ve druhé půli se začaly projevovat výkonnostní rozdíly obou celků. S nadsázkou by se dalo napsat, že hráčky DFC Hlučína ovládly střed hřiště a nedovolily Dobraticím si přičichnout k míči. Technicky, pohybově a organizačně lepší Hlučín přidal ve druhém poločase další 3 branky a bez problémů postoupil do 2.kola tohoto poháru.

 Velmi zklamaná trenérka domácích Lucie Uhrová, se odmítla po zápase k výkonu svého týmu vyjádřit a komentovala výkon svých svěřenkyň až dnes takto:„Včerejší zápas byl brán jako příprava, říkala jsem holkám, ať nechodí do takových zákroků, při kterých by se mohly zranit, protože nás v neděli, čeká důležitější zápas. Jenže některé si to přebraly po svém a nechodily do soubojů vůbec. Těm, které si v tomto zápase mákly, děkuji. Myslím si, že každá ví, co do včerejšího zápasu dala a co mohla udělat lépe.

 TJ Comfort Dobratice- 1.DFC Hlučín 0:6 (0:3)

Hlavní rozhodčí: Jurajdová

Sestava Dobratic: Skočovská- Fischbachová- Orečná, Školová, Sikorová(45.Štefková)- Kuhová, Veselá, Paličková(45. Skočková), Parancová(71. Blahutová)- Heroková(45. Michaláková), Smolíková

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratice v poháru končí, podlehly vysoko Hlučínu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Jaký byl podle vás výkon dobratických děvčat?

Výborný (31)
24%

Velmi dobrý (23)
18%

Dobrý (23)
18%

Dostatečný (24)
19%

Nedostatečný (27)
21%

Celkový počet hlasů: 128


Fotogalerie: Dobratice- Hlučín pohár

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030001-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030003-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030004-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030006-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030007-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030008-jpg1/

—————

/album/fotogalerie-dobratice-hlucin-pohar/p9030009-jpg1/

——————————


left