13.09.2010 12:54

Dobraticím stačila k rozhodnutí zápasu první půle

Dobratické fotbalistky tentokrát zajížděly ve 4.kole MSDŽ na hřiště Valašského Meziříčí, kde je čekal v domácím prostředí dosud neporažené fotbalistky B týmu. Svěřenkyně trenéra Bariše se musely vypořádat s absencí svého trenéra, který plnil rodičovské povinnosti a tak tým vedl do bojů o ligové body vedoucí družstva.

V první půli pak byli přítomní diváci svědky jednoznačné podívané, kdy se hostující hráčky dostávaly kombinační hrou do pokutového území a ohrožovaly branku soupeře, který měl s průniky dobratických fotbalistek značné problémy. Není proto divu, že se hosté ujali vedení již v 8. minutě zásluhou Herokové. Hosté měli další důvod k radosti o 7 minut později, kdy se prosadila Klusová. Hosté hráli i nadále rychlý kombinační fotbal a domácí prakticky k ničemu nepustili. Pokud se domácí odhodlali ke zteči, ztroskotali na bezchybně organizované obraně dobratických hráček, které do konce prvního poločasu přidali další 3 branky a utkání v podstatě rozhodly.

Druhá půle se nesla v obdobném duchu jako první. Přesto se domácím podařilo snížit střelou z 40 metrů, která překvapila brankářku Skočovskou. Hosté však neponechali nic náhodě a přidali zásluhou druhé branky Herokové další hřebíček do rakve domácích. Prakticky celý druhý poločas hosté kontrolovali hru a nedovolili soupeři vytvořit žádnou brankovou příležitost a bez větších komplikací si dokráčeli pro čtvrtou výhru v řadě a potvrdili svou formu i ve čtvrtém kole.

Holky dnes vyhrály zaslouženě, byly celý zápas lepší a nedovolily soupeři v podstatě ohrozit naši branku. Rád bych proto holkám poděkoval za předvedený výkon a doufám, že na něj navážou v následujících zápasech.“ Řekl po utkání vedoucí družstva Zbyněk Popovský

TJ Valašské Meziříčí B- TJ COMFORT Dobratice 1:6 (0:5)

Branky: 48.Vlčková- 8., 69. Heroková, 20., 29. Veselá, 15. Klusová, 31. Kuhová

Sestava Dobratic: Skočovská- Uhrová- Školová (45. Sikorová), Zámečníková, Orečná- Smolíková (45. Fischbachová), Kuhová, Štefková, Klusová- Heroková (70. Blahutová), Veselá (60. Dunová) Vedoucí družstva Zbyněk Popovský

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobraticím stačila k rozhodnutí zápasu první půle

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Jka podle Vás dopadne regionální derby proti Brušperku?

Vítězstvím Dobratic (31)
40%

Remízou (22)
29%

Výhrou Brušperku (24)
31%

Celkový počet hlasů: 77


left