02.06.2009 11:53

Dobratické fotbalistky na Hané neuspěly

V předposledním utkání MSLŽ zajížděly svěřenkyně trenérky Zuščákové na Hanou, kde je čekaly fotbalistky Přerova. Mgr. Zuščáková se tentokrát musela obejít bez služeb Fischbachové a Šmídové, které trápila chřipka a dlouhodobě zraněné Kuhové. Trenérka tak musela se sestavou experimentovat. Přesto neodehrály hostující fotbalistky špatný zápas.

Za vydatného deště na umělém povrchu se jako první osmělili hosté. Již v 1.minutě se do obrovské šance dostala po přihrávce Sikorové Klusová, která se vřítila do pokutového území a jejíž střela skončila jen těsně nad břevnem domácí svatyně. O pět minut později vysunula Uhrová do brejku Herokovou, která však nenašla recept na překonání domácí obrany. Domácí poprvé zahrozili až ve 22.minutě, kdy hosty zachránila od inkasování tyčka, po zblokovaném centru. Domácí se ujali vedení o 6 minut později kdy se hlavou trefila Dýčková- 1:0. Ve 37.minutě využila volného prostoru ve středu hřiště  ke vstřelení druhé branky domácího týmu Mokrušová a domácí vedli již 2:0. Do konce první půle se nic významného nestalo a tak poločas skončil šťastným vedením domácího týmu.

Ve druhém poločase se hra příliš nezměnila, domácí se dále snažili o vstřelení další branky a hosté hrozili hlavně z brejků. Středomoravanky se dočkaly vstřelení třetího gólu až v 55.minutě, kdy domácí Koutná využila zaváhání hostující brankářky- 3:0. O 12 minut později využila z 30 metrů domácí Hanáková malého vzrůstu brankářky Skočovské a obloučkem zvýšila již na 4:0. V 75. minutě korigovali hosté, když ranou z 35 metrů nachytala „na hruškách“ domácí brankářku Veselá. O dvě minuty později mohla prakticky ze stejného místa překonat domácí brankářku Veselá překonat podruhé, avšak její projektil skončil jen těsně vedle levé tyče domácí svatyně. Po této akci se utkání pouze dohrávalo, žádný z týmů se do šance nedostal a tak se oba celky rozešly za stavu 4:1.

 

Řekla bych, že hra oproti minulému zápasu byla o moc lepší, než v minulém utkání. Některé naše akce byly opravdu skvělé. Hra byla lepší, než konečný výsledek, kdy hráčky neudržely požadovanou koncentrovanost a udělaly několik chybiček, které soupeř potrestal. Spokojená jsem s bojovností a s nasazením holek. Bohužel máme velmi mladý tým, kterému chybí hlavně dostatečná fyzická rezerva,“ uvedla k zápasu trenérka dobratických fotbalistek Mgr. Zuščáková.

 A31-05-09_15.59.amr (81,8 kB)

1.FC Přerov- TJ Comfort Dobratice 4:1 (2:0)

 

Branky: 28. Dýčková, 37. Mokrušová, 55. Koutná, 67. Hanáková- 75. Veselá

Sestava Dobratic: Skočovská- Skočková- Orečná, Paličková, Štefková- Klusová, Veselá, Uhrová, Stabravová- Heroková, Sikorová

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratické fotbalistky na Hané neuspěly

Datum: 03.06.2009

Vložil: Petra

Titulek: ??

A nebyly třeba všechny 4 goly moje? (bo mám malý vzrůst).

Odpovědět

—————

Datum: 04.06.2009

Vložil: Zbyněk

Titulek: Re: ??

To jsi, ale špatně pochopila, ve většině týmů obvykle záložníci blokují střely ze střední vzdálenosti, nebo se o to snaží a tím pomáhají svému brankáři. To, že jsi malá neznamená, že chytáš špatně, naopak máš spoustu předností, kterými nahrazuješ výšku.

Odpovědět

—————

Datum: 02.06.2009

Vložil: Baryna

Titulek: Souhlasím

Musím jak s Ivčou tak s Plackou souhlasit..Pořád v každém članku se objevuje jmén Zuzky a taky to že jsme MLADÉ A DOROSTENKY!!!

Odpovědět

—————

Datum: 04.06.2009

Vložil: Zbyněk

Titulek: Re: Souhlasím

To, že jste mladé a dorostenky uvedla k zápasu vaše trenérka, nikoli já. Máte k dispozici v souboru amr. celé vyjádření k zápasu

Odpovědět

—————

Datum: 02.06.2009

Vložil: Ivka

Titulek: Nechapu !

Zda se mi to uz dost trapne, ze v kazdem clanku je vzdy vypsane jmeno Fischbachove dobre ma chripku, ale co kdyz chybi ostatni hracky jako je Oski nebo Simca to uz se nepise?Beru ze je to tva pritelkyne, ale az takhle?Nezda se ti to trochu ubohe?A to neni jen u jednoho clanku.V kazdem clanku je jeji jmeno i kdyz ostatni odehraly cokoli lepe.Myslim si, ze by si nemel byt az tak zaujaty!

Odpovědět

—————

Datum: 04.06.2009

Vložil: Zbyněk

Titulek: Re: Nechapu !

Bohužel jsem neměl zprávy o tom, co se Simčou je a na Oskara jsem jednoduše zapoměl, tudíž se oboum těmto hráčkám upřímně omlouvám. Asi si neuvědomujete, že informace o tom, kdo je zraněný a kdo nepřijde na zápas z jiného důvodu (což se také stalo), se shánějí jen stěží, protože se spoléhám jen na to co se dozvím ze svých zdrojů, které mám k dispozici. Nebráním se spolupráci a pokud mi s tímto chceš pomoct, budu jenom rád. S vyjímkou zápasu v Ocmanicích, kdy jsem Zuzku ohodnotil znánkou 9 si nejsem vědom toho, že bych jí přehnaně chválil. Když Zuzka zahrává rohový kop a vznikne z toho šance, pak to napíšu jako popisování skutečnosti. Bohužel nemůžu za to, že v 70% případů vznikne z rozehrání rohového kopu zajímavá herní situace, která může skončit brankou. Zajímavá herní situace= velmi vysoká pravděpodobnost vstřelení branky. Ještě bych rád k tomu dodal, když jsem v prvních zápasech chválil Tebe, doneslo se mi, že tě také nehodnotím podle tvého skutečného výkonu. Osobně si myslím, že byste se měla každá z vás soustředit na hřišti na to, aby byl váš výkon co možná nejlepší a tím co se píše, se zabývat jen okrajově.

Odpovědět

—————

Datum: 02.06.2009

Vložil: Iva-placka

Titulek: dotaz?

Jen mám malý dotaz- proč je uvedeno, že Zuzka nebyla, protože má chřipku, ale o Oski, která taky nebyla, nebo o Simči Šmídové, která je taky nemocná, není uvedeno nic??? hm?? celkem mě zajímá odpověď, předem za ní děkuji ;)

Odpovědět

—————

Datum: 04.06.2009

Vložil: Zbyněk

Titulek: Re: dotaz?

viz. předchozí odpověď na Ivu

Odpovědět

—————





Anketa

Jak dopadne poslední zápas dobratických fotbalistek proti Holešovu

Dobratice vyhrají o více než 2 branky (26)
21%

Dobratice zvítězí (22)
18%

Utkání skončí remízou (24)
19%

Holešov vyhraje o branku (23)
19%

Holešov vyhraje o více než dvě branky (29)
23%

Celkový počet hlasů: 124


left