24.04.2009 16:37

Dobratické fotbalistky přivítají Hodonín

Dobratičtí fandové a nejen oni si před tímto zápasem lámou hlavu nad tím, zda-li bude utkání s Hodonínem stejně vyhrocené jako v předchozím zápase. Tehdy totiž hlavní rozhodčí připustil bojovnou a nelítostnou hru nad rámec únosné míry a výsledek? Tři zraněné hráčky na každé straně. Z dobratických fotbalistek to tenkrát odnesly tyto hráčky Skočovská (lehký otřes mozku), Paličková (výron kotníku), Štefková (natažené vazy).

Hodonín okupuje 4.příčku MSLŽ, jen s teoretickou nadějí postupu do nejvyšší soutěže, když na vedoucí duo Hlučín, Nové Sady ztrácí 13 bodů, má však zápas k dobru. V posledním zápase porazil Hodonín na domácím řišti Holešovské holky 1:0. Dobratice v posledním utkání remizovaly 1:1, po smolně obdržené brance v závěru zápasu a poprvé na jaře bodovaly. Již dnes je jisté, že Dobratice nebudou mít k dispozici brankářku Skočovskou, která odjela se školou do zemí Beneluxu.

 Utkání proti Hodonínu začíná v neděli 26.4.2009 v 16:00 hod. na dobratickém hřišti a jako hlavní rozhodčí jej bude řídit rozhodčí Nesrsta.

—————

Zpět


left