15.09.2009 14:49

Dobratické fotbalistky smolně prohrály s Holešovskými holkami

Před zaplněnými ochozy nastoupily dobratické fotbalistky v dalším utkání Moravskoslezské ligy žen proti týmu holešovských holek. Předzápasové předpoklady byly jednoznačně na straně hostů, kteří v minulé sezóně nastříleli domácím v obou zápasech 16 branek (0:10, 0:6) a neinkasovali žádnou.

Fotky ze zápasu

Utkání začali lépe hosté. Již ve 3. minutě prověřila střelou z 25 metrů pozornost Skočovské, jedna z hostujících fotbalistek. O pět minut později však mohli jít domácí do vedení, když roh Fischbachové přistál na hlavičce Mynářové, která poslala míč vedle pravé tyče brankářky hostů Pavlíkové. Hrálo se vyrovnané utkání, bez větších šancí na obou stranách. Výjimkou byla situace ve 33. minutě, kdy po faulu na Veselou, zahrávala Mynářová trestný kop ze 40 metrů, kterým vyděsila nepříliš jistou hostující brankářku.

Čerstvá posila z Havířova byla při chuti, i o tři minuty později. To se vydala na výlet z hloubi pole. Obešla dvě hráčky, přihrála Smolíkové, která kolmou přihrávkou vysunula Veselou, jejíž centr nedokázala Klusová usměrnit hlavou mezi tři tyče. Pohroma pro domácí, přišla ve 43. minutě. Paličková nedokázala pokrýt Šebestovou, která následně prošla přes Školovou, Mynářovou, obešla i brankářku Skočovskou, přihrála nepokryté Kovaříkové, jejíž střela do odkryté branky, znamenala tři body pro hosty.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 53. minutě po rohovém kopu Fischbachové, měla vyrovnání na kopačkách Veselá. Trestuhodně však tuto šanci spálila, střelou vysoko nad branku. O dvě minuty později, mohli jít do dvoubrankového vedení hosté. Avšak vyloženou šanci nedokázaly ze čtyř metrů Holešovské holky proměnit.

Veselá měla následně možnost vyrovnat z protiútoku. Když vystihla naivní přihrávku hostující stoperky a z hranice šestnáctky se dostala k zakončení.  Lucie, však poslala svou střelu, jako již tradičně v tomto utkání, vysoko nad branku hostující svatyně. Po té se hra přelévala ze strany na stranu a oba týmy se snažily o ofenzivní hru.

Domácí trenérka se snažila o zvrat střídáním. Nevýraznou Skočkovou nahradila 9 minut před koncem Šmídová, avšak ani ona nenalezla recept k překonání Pavlíkovské v brance hostů. Ani jeden z týmů se do závěrečného hvizdu do vážnější šance nedostal a tak skončilo utkání, kterému by slušela remíza, šťastným vítězstvím hostujícího týmu 0:1.

Holky dnes podaly skvělý výkon. Škoda jen neproměněných šancí u některých hráček. Zakončení se na tréninku budeme muset věnovat, stejně jako na týmové hře. Holkám za předvedený výkon děkuji.“ Uvedla k zápasu trenérka Dobratic Lucie Uhrová.

 

TJ Comfort Dobratice- Holešovské holky 0:1 (0:1)

Branky: 43. Kovaříková

Sestava Dobratic: Skočovská- Mynářová- Paličková, Školová, Orečná- Kuhová, Smolíková, Skočková (81. Šmídová), Fischbachová- Veselá, Klusová (59. Lepíková), trenérka: Lucie Uhrová

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Dobratické fotbalistky smolně prohrály s Holešovskými holkami

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Ohodnoťte výkon dobratických fotbalistek v tomto utkání

Výborný (28)
24%

Velmi dobrý (24)
21%

Dobrý (21)
18%

Dostatečný (21)
18%

Nedostatečný (22)
19%

Celkový počet hlasů: 116


left