10.11.2009 14:39

Fotbalistky Comfortu Dobratice porazily překvapivě, ale zaslouženě Hodonín

Za sychravého a deštivého dopoledne, přivítaly dobratické fotbalistky na svém hřišti obávaného soupeře, průběžně 3. tým MSLŽ Nesyt Hodonín. Jihomoravanky přijely, co by favorit zápasu, a tak se od nich očekávalo, že si z Dobratic odvezou minimálně bod.

Od prvních minut se hrál bojovný fotbal, plný nepřesností na obou stranách. Fotbalovější Hodonín se jen těžko vyrovnával s těžkým terénem, přesto se fotbalistky Hodonína dokázaly dostat do tří slibných šancí. Tu největší, využila v 11. minutě hodonínská Blahotová, která krásně trefila pravý horní roh branky. První šance pro domácí přišla až ve 24. minutě, kdy Spratková uvolnila Herokovou, která v záklonu střílela vysoko nad branku.

 Ve 36. minutě zcela správně posoudil hlavní rozhodčí zákrok jedné z hodonínských hráček v pokutovém území na Veselou jako nedovolený. Míč si na značku pokutového kopu postavila kapitánka Kuhová a nedala brankářce Němcové v brance Hodonína žádnou šanci. Když pak ve 41. minutě vstřelila svou 8 branku v sezóně Heroková, začala se nad případným bodovým ziskem Hodonína v Dobraticích, vztahovat mračna. Do kabin se tak oba týmy rozešly za stavu 2:1.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 50. minutě se domácí dožadovali odpískání dalšího pokutového kopu. Veselá se vřítila do šestnáctky, obešla si obránkyni, i brankářku, která jí zezadu srazila k zemi. I přes signalizaci asistenta, hlavní rozhodčí Bečica pokutový kop neodpískal a nechal pokračovat ve hře. V 55. minutě se podařilo hostům vyrovnat, kdy svou druhou branku v zápase vstřelila Blahotová. Jihomoravanky následně přitvrdily, což jim hlavní rozhodčí dlouho toleroval.

Tvrdá hra se však hostům nakonec nevyplatila. Hlavní rozhodčí ztratil po sérii hloupých a zbytečných zákrocích s hosty trpělivost a začal trestat. Hráčky Hodonína, zcela vyvedeny z koncentrace, začaly spíše diskutovat nad výroky rozhodčího, než hrát fotbal a domácí toho využili. V 78. minutě potrestala hosty Veselá, která strhla vítězství na stranu Dobratic. Hodonínští se cítili být výroky hlavního rozhodčího často poškozeni, přesto to byla jejich nedisciplinovanost, která je nakonec stála v tomto utkání body.

Pro domácí to byl poslední zápas v této sezóně v Dobraticích, protože se kvůli rekonstrukci hřiště, musejí přestěhovat do nedaleké Dobré, kde na jaře odehrají všecky domácí zápasy.

„Bojovné utkání. Měli jsme v prvním poločase tři vyložené šance, které jsme nedali. Ve druhém poločase, bohužel naše hráčky rozhodilo několik sporných výroků rozhodčích, začaly mluvit, přestaly hrát a nevěnovaly se hře. Svou nekázní poškodily družstvo, tímto jsme toto utkání nedovedli alespoň do remízového konce,“ uvedl k zápasu trenér Nesytu Hodonín Jan Šnajdr

Holkám bych chtěla moc poděkovat za dnešní skvělý zápas, za bojovnost a hlavně odhodlání k výhře. Musím dodat, že holky z Hodonína, si to prohráli sami, svou nekázní a urážkami směrem k rozhodčímu. Holky zachovaly chladnou hlavu a nenechaly se vyprovokovat ke stejnému chování, které předváděly soupeřky a jejich trenér. Nevím, jak bude vypadat zápas v Hodoníně, protože nám trenér Hodonína vyhrožoval, že se máme na co těšit. Měl by se naučit prohrávat,“ komentovala utkání trenérka Comfortu Dobratice Lucie Uhrová.

COMFORT Dobratice- FC NESYT Hodonín 3:2 (2:1)

Branky: 37. Kuhová, 41. Heroková, 78. Veselá- 11., 55. Blahotová

Sestava Comfortu Dobratice: Skočovská- Fischbachová- Orečná, Mynářová, Štefková- Smolíková, Kuhová, Skočková (45. Lepíková), Spratková- Veselá, Heroková

—————

Zpět


Diskusní téma: Fotbalistky Comfortu Dobratice porazily překvapivě, ale zaslouženě Hodonín

Datum: 14.11.2009

Vložil: Trenerka Dobratic Lucie Uhrova

Titulek: Excella

Zdravim, v clanku nejde zachytit vse co se na hristi deje.Pan trener Hodoninu to rikal primo me,behem zapasu i po zapase.Sice nevim co vic by jeste chtel predvest,kdyz minulou sezonu jsme od nich odvazely 4 hracky primo do nemocnice..Uvidime..Byla bych radsi,kdyby to bral sportovne a ne takhle,pak to jde videt i na hrackach Hodoninu.

Odpovědět

—————

Datum: 13.11.2009

Vložil: Excella

Titulek: Hodnocení

Tady čtu, jak hodnotil utkání trenér Hodonína a nikde se nemůžu dočíst, že by vyhrožoval, tak nevím co si o tom myslet.

Odpovědět

—————

Datum: 10.11.2009

Vložil: Tomáš

Titulek: www.fotbaldobrauf-m.blog.cz

Gratuluji, protože závěr sezóny byl famózní a tak není divu, že jste v tabulce na 6.místě.A cíl tohoto ůspěchu - koncentrace a disciplína všech hráček (celého týmu) Comfortu Dobratice, která byla příkladem pro ostatní týmy. Hezký den všem a na jaře u nás v Dobré ..

Odpovědět

—————

Datum: 11.11.2009

Vložil: Lucie Uhrova

Titulek: :)

Moc dekujeme a tesime se na spolupraci...

Odpovědět

—————





Anketa

Holky Comfortu Dobratice skončily po podzimu na 6. místě, odhadněte jak skončí na jaře?

1.- 3. místo (28)
26%

4-6. místo (34)
31%

7-9. místo (23)
21%

10.- 12. místo (24)
22%

Celkový počet hlasů: 109


left