09.06.2009 10:23

Holešovské holky se rozloučily se sezónou vysokým vítězstvím

Ideální počasí čekalo dobratické fotbalistky v předposledním vystoupení v této sezóně na domácím hřišti, kdy soupeřem podbeskydských děvčat byly fotbalistky Holešova.

V průběhu týdne onemocněla trenérka Zuščáková a tak se tým musel vést sám, pod dohledem Bublové. Dobraticím stále chyběly hráčky Šmídová a Kuhová, které jsou stále na marodce. Přestože nebyly v tomto utkání dobratické fotbalistky v roli favorita, snažily se již v první minutě svého soupeře zaskočit vstřelením vedoucí branky. Holešov se poprvé osmělil ve 4.minutě utkání a hned z toho byla branka, kdy hostující hráčka využila zaváhání dobratické defenzivy. Holešovské holky posíleny o dílčí úspěch se hnaly dopředu a zakládaly nebezpečné akce, k jejich smůle bez gólového efektu. Ve 13.minutě se v nefotbalové pozici ocitla domácí brankářka Skočovská, kterou při nešetrném zákroku zranila hostující útočnice.

Podezření na vyhozené rameno se naštěstí nepotvrdilo, a tak by měla být tato mladá nadějná brankářka za 14 dní v pořádku. Skočovskou nahradila v brance Klusová, která předvedla na svůj debut v brance, velmi dobrý výkon. Poprvé se domácí fotbalistky dostaly do šance ve 30.minutě, kdy se jedna z dobratických fotbalistek hezky uvolnila, odcentrovala na zcela volnou Veselou, která trestuhodně vyloženou šanci zahodila, střelou zcela mimo branku. O 2 minuty později vyzvala Uhrová ke skórování znovu Veselou, avšak ani tentokrát nepotvrdila tato útočnice pověst kanonýrky, když z 16 metrů mířila vedle. Ve 36.minutě přišel pro dobratické fotbalistky další trest, kdy se trefila jedna z hostujících fotbalistek. Ve 40.minutě utekla po levé straně domácí Heroková, přihrála své spoluhráčce v útoku Veselé, která vyloženou šanci potřetí za sebou spálila. Poločas tedy skončil zaslouženým vedením Holešovských holek.

Do druhé půle vstoupily lépe hostující fotbalistky. Dobratice působily zcela odevzdaným dojmem, prakticky ve všech herních činnostech je soupeř přehrával. Holešovské holky přidaly prakticky bez vážnějšího odporu do 63.minuty další tři branky a rozhodly tak definitivně o výsledku. Dobratice se naposledy snažily korigovat výsledek v 66.minutě, kdy využilo útočné duo Heroková, Veselá, ležérního přístupu hostujících hráček, avšak ani tato slibná akce nepřinesla vstřelení alespoň čestného úspěchu. Rozhodčí odpískal v 70.minutě pokutový kop, kdy po střetu v pokutovém území upadla hostující hráčka a její kolegyně z týmu se nemýlila 0:6. V závěru zápasu se hosté odhodlali k hezkému průniku, ale branku se Holešovským holkám vstřelit nepodařilo.

TJ Comfort Dobratice- Holešovské holky 0:6 (0:2)

Branky: Šustová 3, Šilhárová 3

Sestava Dobratic: Skočovská (18. Klusová)- Fischbachová( 81.Michaláková)- Orečná, Paličková (73. Pechníková), Sikorová- Klusová (18.Štefková), Skočková, Uhrová, Stabravová- Heroková, Veselá

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Holešovské holky se rozloučila se sezónou vysokým vítězstvím

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Bude podle vás Zdeňka Bublová pro tým přínosem?

Určitě ano (31)
24%

Spíše ano (22)
17%

Nevím (21)
17%

Spíše ne (21)
17%

Určitě ne (32)
25%

Celkový počet hlasů: 127


left