21.01.2010 10:51

Napsali o nás: V Dobré druhá liga žen

Fotbalovým příznivcům v Dobré se na jaře představí druholigové fotbalistky Dobratic.

Na fotbalovém hřišti v Dobré se letos hraje I. B třída a nižší dorostenecké a žákovské soutěže. Na jaře se však na tomto trávníku představí zdejším fanouškům ve svých domácích zápasech fotbalistky Dobratic, které působí ve druhé lize.
Budeme chtít navázat užší spolupráci s holkami z Dobré. Zkusíme je spojit s našimi začínajícími hráčkami. V Dobraticích máme fanklub, který se snad rozroste o příznivce z Dobré,“ uvádí trenérka TJ Comfort Dobratice Lucie Uhrová.

Na jaře kromě mužů a dorostenců i na ženy

Funkcionáři, kteří se starají o chod fotbalu v Dobré, věří, že o zápasy dobratických žen, bude mezi diváky zájem. „Ženy TJ Comfort Dobratice si v Moravskoslezské lize vedou důstojně. Po první polovině sezony jim patří šestá příčka. Na podzim jsem se byl na několika zápasech podívat a musím říct, že se rozhodně bylo na co dívat. Proto věřím, že si na hřiště Sparta v Dobré najde na jarní duely Dobratic cestu spousta fanoušků,“ říká jeden z trenérů mladých fotbalistek Dobré Tomáš Lepík.

Příležitost pro fotbalistky z Dobré

Vedení fotbalového oddílu z Dobré už navázalo s Dobraticemi vzájemnou spolupráci, na základě které už oblékají druholigový dobratický dres dvě odchovankyně doberského fotbalu. „Nikola Smolíková a Dominika Lepíková ostatním dívkám jasně dokázaly, že si především díky píli a poctivému přístupu k tréninku mohou zahrát kvalitní soutěž. I když ne v barvách kmenového klubu,“ konstatuje Lepík.
Nedávný turnaj v Brušperku ukázal, že mezi mladými dívkami v Dobré vyrůstají další nadějné fotbalistky. „Pro děvčata to byl první významnější turnaj. Úvodní střetnutí se jim sice příliš nevyvedla, ale každým dalším zápasem se naše hráčky zlepšovaly. S jejich předvedeným výkonem jsme byli spokojení, protože děvčata odehrála celý turnaj s obrovským nasazením,“ uzavřela trenérka mladých fotbalistek Dobré Jitka Drabinová.

Autor: Jan Smekal

Převzato: sedmicka.cz

—————

Zpět


Diskusní téma: Napsali o nás: V Dobré druhá liga žen

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





left