10.02.2009 16:31

Nepřesvědčivý výkon dobratických fotbalistek na Slezském poháru

Na sedmnáctém ročníku Slezského poháru obsadily dobratické fotbalistky 8.příčku, kdyžskončily ve skupině na 4.místě se ziskem 6 bodů. V zápase o konečné umístění podlehly po dramatickém vývoji 0:2.  

První turnaj v novém roce začaly dobratické fotbalistky na výbornou a bez větších problémů porazily Štramberk 3:1. Trenérka Školová se snažila dát příležitost všem hráčkám, což se trenérce vymstilo v zápase s Havířovem, který skončil přesvědčivou výhrou Havířova v poměru 1:4. Následná prohra s futsalovými specialistkami z polských Gliwic dávala jen teoretickou šanci na postup ze skupiny.

V posledním vystoupení se střetla dobratická děvčata s domácím výběrem II., který po lítém boji porazila 3:1. Havířov však překvapivě nesplnil s domácími roli favorita a utkání s hlučínskými fotbalistkami prohrál. Dobratické fotbalistky tak čekal poslední zápas o 7.místo, proti Krnovu. 

Ani o konečné umístění nezměnila trenérka dobratických děvčat svoji strategii a opět poslala do hry mladší fotbalistky, což se proti zkušenějším hráčkám Krnova nevyplatilo. Dobratice totiž své poslední vystoupení nezvádly a prohrály boj o 7.místo 0:2.

—————

Zpět


left