10.06.2010 11:32

Poslední vystoupení dobratických fotbalistek v této sezóně skončilo debaklem

V dohrávce 20. kola Moravskoslezské ligy žen přivítaly Dobratice celek Lubiny. Zatímco domácím Dobraticím se jarní část sezóny vůbec nepovedla, Lubině se po velmi špatném podzimu začalo dařit a dokázala získat (kromě tohoto zápasu) 18 bodů.

Utkání bylo silně ovlivněno tropickými teplotami, přesto se hrál svižný fotbal. Lépe do zápasu vstoupili domácí, kteří se dokázali během první dvacetiminutovky dostat do dvou slibných šancí. Přesto to byli hosté kdo se po rohovém kopu a hrubé chybě domácích dostali do vedení. Do konce první půle se hrál opatrnější fotbal na obou stranách a tak se oba týmy rozešly do kabin za hubeného vedení Spartaku Lubina.

Zatímco první půle byla ze strany dobratických fotbalistek ještě přijatelná, v té druhé doslova propadly. Aktivnější hosté procházeli zálohou dobratických jako pověstný nůž máslem a přetížená obrana domácích odvracela nebezpečí jen s vypětím všech sil. Není proto divu, že během 18 minut inkasovaly domácí fotbalistky 4 branky a utkání se pouze dohrávalo. Alespoň korigovat nepříznivý vývoj zápasu mohla v závěrečných minutách Veselá, avšak vstřelit kýženou branku se jí nepodařilo.

Dobratice se tak rozloučily s doberským exilem potupnou porážkou 0:5 a pomalu se připravují, že pravděpodobně budou hrát od nové sezóny o soutěž níže..

Vstup do zápasu se děvčatům povedl,prvních dvacet minut to vypadalo, že navážeme na solidní výkon proti Přerovu. Pak jsme ale inkasovali branku, holky absolutně vypadly z tempa a nepovedlo se nám již do něj dostat. Opět jsme nevyužili žádnou ze slibných šancí, které jsme si tak pracně vytvořili. Postrádal jsem chuť po vítězství, jako v minulém zápase. Nezbývá nám, než se poučit z chyb a začít se pomalu připravovat na novou sezónu.“ Uvedl k zápasu smutný trenér Petr Foltýn

Comfort Dobratice- Spartak Lubina 0:5 (0:1)

Sestava Dobratic: Skočovská- Fischbachová- Orečná, Mynářová, Klusová- Uhrová (46.Lepíková) , Kuhová (50. Parancová), Štefková, Školová- Veselá (72. Sikorová), Kohutková (Smolíková), Trenér Petr Foltýn

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Poslední vystoupení dobratických fotbalistek v této sezóně skončilo debaklem

Datum: 10.06.2010

Vložil: Jan Surma

Titulek: Sestava

A co Smolíková? Hrála jako o život a chybí v sestavě?

Odpovědět

—————

Datum: 11.06.2010

Vložil: webmaster

Titulek: Re: Sestava

Máte pravdu, chyba se vloudila. Omluvám se Vám, Nikole, i čtenářům za toto politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází max. 2x za 10 let.

Odpovědět

—————





Anketa

Bude nová sezóna pole vás lepší než tato?

Ano (29)
38%

Nevím (21)
28%

Ne (26)
34%

Celkový počet hlasů: 76


left