15.06.2009 10:28

Pouhé dvě minuty rozhodly o prvním jarním vítězství dobratických fotbalistek

Lucie Uhrová Dobratické fotbalistky přivítaly ve svém posledním vystoupení v MSLŽ jihomoravanky ze Sokolu Studenec a chtěly si před domácím publikem napravit pošramocenou pověst.

 Tým opět do zápasu nevedla Mgr. Zuščáková, která je stále nemocná. Týmu se tak ujala kapitánka týmu Lucie Uhrová a dovedla svůj tým k první jarní výhře.Za zraněnou Skočovskou musela nastoupit mezi tři tyče hráčka z pole Klusová. Uhrová nemohla počítat s nasazením Stabravové, která si hledá jiný klub a dlouhodobě zraněné Kuhové, kterou trápí kotník.

 Dobratice začaly výborně. Již v první minutě utkání si udělala prostor na pravé straně Uhrová a vyslala do vyložené šance Šmídovou. Ta však zamířila těsně vedle levé tyče branky hostujícího týmu. V 5.minutě se po pravé straně uvolnila jedna z hráček Studence, odcentrovala na Hasičkovou, která střelou k levé tyči otevřela skóre- 0:1. V 10.minutě se „blýskla“ zcela stupidním faulem Veselá a právem za něj obdržela žlutou kartu. Dobratice se sice snažily dobýt studeneckou branku, ale to se jim až do závěru prvního poločasu nepovedlo.

Uhrová a Skočková sledují vhazování Druhý poločas přinesl přítomným divákům, kvalitnější podívanou. V 54. minutě se po pravé straně urvala Šmídová, odcentrovala na Veselou, jejíž střela skončila na levé tyči hostující branky. Dorážka Herokové pak znamenala šťastné vyrovnání- 1:1. O dvě minuty později se blýskla kapitánka Uhrová, která využila své techniky, zbavila se bránicí hráčky a vysunula do brejku Veselou. Tato fotbalistka pak podél vyběhnuvší brankářky Klimešové vstřelila vítěznou branku zápasu. Studenec se sice snažil o vyrovnání, ale všechny pokusy končili na bezchybně organizované obraně dobratických fotbalistek.

 Čtyři minuty před koncem normální hrací doby se do brankové příležitosti dostala po ose Veselá- Šmídová- Skočková posledně jmenovaná hráčka, avšak bez gólového efektu. Minutu před koncem mohla definitivně rozhodnout z brejku střídající Parancová, bohužel pro domácí její snaha vyšla vniveč. Zápas tedy skončil  zaslouženým vítězstvím domácích fotbalistek, které zatím neví, jakou soutěž budou v příštím ročníku hrát.

Předzápasová poradaChtěla bych všem holkám poděkovat za předvedený výkon. Byla jsem překvapena, co všechno holky umí a doufám, že tomu tak bude i nadále.“ uvedla po utkání šťastná hrající trenérka a kapitánka v jedné osobě Lucie Uhrová.

 

TJ Comfort Dobratice- Sokol Studenec 2:1 (0:1)

 Branky: 54. Heroková, 56. Veselá- 5. Hasičková

 Sestava Dobratic: Klusová- Fischbachová- Orečná, Paličková, Sikorová- Šmídová, Uhrová, Skočková, Heroková- Veselá, Školová (73.Parancová)

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Pouhé dvě minuty rozhodly o prvním jarním vítězství

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Jka byste hodnotil(a) tuto sezónu dobratických fotbalistek?

Výborná (23)
12%

Velmi dobrá (24)
12%

Dobrá (22)
11%

Průměrná (22)
11%

Podprůměrná (22)
11%

Špatná (24)
12%

Velmi špatná (32)
16%

Katastrofální (28)
14%

Celkový počet hlasů: 197


left