07.04.2010 13:02

Přivezou dobratické fotbalistky z Holešova 3 body?

Dobratice remizovaly ve vypjatém utkání s ostravským Slovanem 1:1, když se o vyrovnání postarala 5 minut před koncem domácí Heroková. “Slovan je soupeř, na kterého tradičně neumíme hrát, a tak považuji remízu za zisk, ačkoli jsme mohli vyhrát,” řekla k poslednímu domácímu vystoupení trenérka Dobratic Lucie Uhrová.

Teď čekají Dobratice dva silné týmy a oba venku. Nejdříve jedou dobratické fotbalistky do Holešova a o týden později je čeká cesta do Hněvošic, kde je čeká suverén letošní sezóny- DFC Hlučín. “Po ztrátě, doma se Slovanem jedeme do Holešova vyhrát. Budeme chtít hrát svoji hru a snad se nám povede proměňovat šance, kterých jsme si v posledních dvou zápasech vytvořili spousty” říká na téma příštího zápasu trenérka Dobratic Lucie Uhrová.

V zápase se Slovanem si Dobratice dokázaly vytvořit velké množství šancí, avšak proměnily pouze jedinou. “Máme problémy s proměňováním šancí to je pravda, ale myslím, že ty šance nedáváme, protože se holky 100% nesoustředí, jinak si to nedovedu vysvětlit,” krčí rameny trenérka Dobratic. “Snad se to teď po tom gólu zvedne,” přeje si před nadcházejícím zápasem.

V případě výhry, se můžou Dobratice bodově dotáhnout na 4. tým MSLŽ FK Olomouc a předběhnout svého dalšího soupeře v tabulce. “Dotáhnout se na 4. místo by bylo samozřejmě skvělé, rozhodně se tomu nebráníme. O postup však tento rok opravdu neusilujeme, zatím na to nemáme” uzavírá trenérka dobratických děvčat Lucie Uhrová.

Dodejme, že utkání v Holešově začíná v neděli 11.4.2010 v 14:00 hod. A jako každý zápas venku, bude vypraven autobus s fanoušky. V případě, že byste chtěli podpořit dobratická děvčata svými hasivkami, ozvěte se trenérce týmu Lucii Uhrové na čísle 737 615 604. Autobus z Dobratic vyjíždí v 11:00hodin a má zastávku ve Frýdku na vlakovém nádraží v 11:15.

Foto: Jan Smekal

—————

Zpět


Diskusní téma: Přivezou dobratické fotbalistky z Holešova 3 body?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Přáli byste si postup Dobratic, do první ligy?

Ano (24)
36%

Nevím (20)
30%

Ne (23)
34%

Celkový počet hlasů: 67


left