08.11.2008 16:19

Rozloučí se naše fotbalistky s touto sezónou v Holešově bodovým ziskem?

Holešovské holky, stojí v zítřejším zápase v cestě za bodovým ziskem našim fotbalistkám, které se překvapivě pohybují na samém chvostu MSLŽ.

Náš zítřejší soupeř, je na tom o poznání lépe. V tabulce jsou Holešovské holky na 6.pozici s pasivním skóre 16:20. Za zmínku stojí rovněž skutečnost, že z celkového počtu 12 bodů, získala děvčata z Holešovic pouhé 3 body v domácím prostředí, za výhru nad Studencem (4:2). Nejlepším střelkyní našeho dalšího soupeře je Monika Šilhárová, která vstřelila 6 branek. Na záda jí dýchají této holešovské kanonýrce, hned dvojice fotbalistek, Alena Šustová a Marie Dvorníková, kterým se podařilo vsítit 3, resp. 2 branky.

 

Naše děvčata prohrála v minulém utkání na domácím hřišti s Přerovem (0:3) a jistě se budou chtít rozloučit, naše fotbalistky se svými fanoušky, v posledním podzimním utkání kvalitním výkonem. Trenér Melár se bude muset v tomto utkání obejít bez služeb Fischbachové, kterou trápí zranění z posledního zápasu (namožená záda). Přesto jsou naše děvčata odhodlána dát do hry veškeré své fotbalové umění a přivést z hřiště Holešovských holek bodový zisk. Tento zápas nebude pro naše děvčata jednoduchý, protože Holešovské holky se mohou pochlubit zkušenostmi z naší nejvyšší soutěže, což jim může v tomto zápase vydatně pomoci.

Jako už tradičně pořádá na toto utkání Fan klub Dobratic zájezd. Odjezd autobusu je v 11 hodin od Obecního úřadu v Dobraticích. Samotné utkání začíná v Holešově ve 14 hodin.

 Zdroj: Fk Holešovské holky, fotbal.cz

—————

Zpět


left