21.01.2010 10:34

"Se soustředěním jsem spokojená," říká trenérka dobratických fotbalistek Lucie Uhrová

Dobratické fotbalistky se začínají připravovat na jarní část sezóny. Všechny domácí zápasy v jarní části sezóny odehrají fotbalistky Comfortu, (kvůli rekonstrukci hřiště v Dobraticích) v Dobré, kde nalezly dočasný azyl. I přes sněhovou nadílku odjely dobratické ženy na soustředění na Horní Bečvu, kde nabíraly především fyzickou kondici na druhou polovinu MSLŽ. O zhodnocení soustředění, jsme požádali trenérku týmu Lucii Uhrovou.

Trenérko, začala nová sezóna a s ní i zimní příprava. Co byste k přípravě řekla?

Lucie Uhrová Kromě tréninků, jsme absolvovaly zimní soustředění na Horní Bečvě, které se povedlo. Bylo do něj zahrnuto jak posilovaní, běhaní, i regenerace. To ale nebylo všechno, potřebovaly jsme si s děvčaty říct, o situaci v týmu, co a jak je špatně, a co se bude muset změnit. Soustředění nakonec vyvrcholilo přátelským zápasem se Spartakem Lubinou, na umělce v Rožnově,.

 

Nebylo trochu riskantní, ukončovat soustředění po náročném víkendu přátelským zápasem? Přeci jen některé hráčky máte stále zraněné …

 

Hráčky, které jsou zraněné, na soustředění nebyly. A zápas byl spíš pro holky za odměnu, aby si zahrály fotbal. Na výsledek jsem moc nekoukala, ono to ani nebyl moc přátelský zápas, protože umělka v Rožnově nebyla ve stavu k hraní.

 

Jak vlastně bude dál pokračovat zimní příprava?

 

Tréninky na kondici.. a vše teď bude záležet, jak se domluvíme s Dobrou. Budeme mít problém s tréninky na hřišti. Takže dnes nedokážu popsat, jak tréninky budou vypadat. Protože se bude řešit situace okolo hřiště.

 

Právě Dobrá se na příchod dobratických fotbalistek připravuje a podle slov Tomáše Lepíka pro Deník Sedmička, hodlají s vámi spolupracovat, jak se na případnou spolupráci díváte vy?

 

Já bych se spolupráci nebránila, naopak bych byla ráda, kdyby se mladší holky z Dobré postupně do našeho týmu zapracovaly. Bohužel ještě nevíme, zda-li budeme moct na hřišti v Dobré vůbec trénovat, vše se má rozhodnout tento týden a já doufám, že to pro nás dobře dopadne.

 

Máte v plánu posílit tým před jarní sezónou? Přišli už nějaké posily?

Přišla k nám nová holčina, která fotbal nehrála, takže s tou ještě bude hodně práce. A snad přijde i posila, uvidíme jak se domluvíme s jejím klubem. Konkrétní jméno však v tuto chvíli opravdu neřeknu.

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: "Se soustředěním jsem spokojená," říká trenérka dobratických fotbalistek Lucie Uhrová

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Anketa

Bude podle Vás soustředění na Horní Bečvě přínosem pro tým?

Určitě ano (40)
33%

Asi ano (20)
16%

Nevím (20)
16%

Spíše ne (20)
16%

Určitě ne (22)
18%

Celkový počet hlasů: 122


left